Direct Contact

Social Media

Volg ons op social media om updates en tips te ontvangen waarmee u de online marketing van uw bedrijf direct kunt verbeteren.

 Youtube
 Facebook
FB Messenger
Instagram
LinkedIn
TikTok
Twitter

E-mail nieuwsbrief

Liever een gemakkelijk overzicht in de e-mail ontvangen? Schrijf u hieronder in voor e-mails met relevante marketing-adviezen en andere informatie voor ondernemers en marketeers.


Contactformulier

U kunt direct hieronder een berichtje naar ons sturen met uw vraag of opmerking. We reageren uiteraard zo snel mogelijk.

Contactgegevens

U kunt u ook onderstaande gegevens gebruiken om contact met ons op te nemen. Voeg alstublieft alle relevante informatie toe, zodat we uw vraag snel en volledig kunnen beantwoorden.

Bellen
Whatsapp
E-mail

 

Over Vident

Waar Vident voor staat

Vident betekent "zij zien" in het Latijn. Het perspectief van u en uw klanten staat namelijk voorop. Dat vertaalt zich naar m'n kernwaarden in marketing:

Uw bedrijfsresultaat staat voorop. Dus niet "vanity metrics" zoals vind-ik-leuks, hartjes, volgers, etc. Dit zijn middelen of tussenstappen, maar het hoofddoel is het succes van uw bedrijf.

Duidelijke communicatie en goede service. Want online marketing is een breed vakgebied en kan ingewikkeld zijn. Daarom is het belangrijk om goed te communiceren over wat er gebeurt en waarom. Ik houd u op de hoogte en zorg dat u kunt vertrouwen op de acties die ik neem om uw online marketing te verbeteren.

Denken vanuit úw klanten, niet onze wensen. Een veelgemaakte fout is denken vanuit eigen behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een ondernemer die een product leuk vindt en gaat dat dus verkopen, zonder eerst te checken of er wel een markt voor is. Of een verhaal op een website dat alleen over het bedrijf en het product gaat, maar geen woord wijdt aan wat dit betekent voor de klant. Juist door vanuit uw klant te denken, kan dit voorkomen worden.

Alexander Eijzinga, Vident Marketing

Even voorstellen…