Diensten

Bekijk hieronder alle mogelijkheden die we bieden om de online marketing van uw organisatie te verbeteren, zodat u uw klanten optimaal bereikt.

Website optimalisatie

Bij het optimaliseren van een website voor conversies, komt veel kijken. Veel mensen denken dat het neerkomt op allerlei psychologische trucjes.

Dat speelt deels een rol, maar het gaat vooral om het zo inrichten van een website of webshop dat klanten snel kunnen vinden wat ze moeten weten voor hun aankoop.

Goede informatie, toegankelijke service, vertrouwen opwekkende elementen, een duidelijk pad naar een aankoop; Dit zijn elementen het succes van uw bedrijf vergroten.

Flexibele SEO

SEO kan heel technisch zijn. Wat steeds meer de nadruk krijgt bij Google is vooral de ‘bezoekers-signalen’. Google wil dat mensen vinden wat ze zoeken, want daardoor blijven mensen terugkomen en verkopen ze meer ads. Dus de nadruk ligt steeds meer op signalen die aangeven dat bezoekers inderdaad vinden wat ze zoeken.

Ik bied daarom SEO niet als aparte dienst aan, maar het maakt automatisch deel uit van website-optimalizatie. Hoe diepgaand we uw SEO ontwikkelen is geheel aan u, zodat het past bij het budget dat u in gedachten heeft.

Klantgerichte E-mail

E-mail marketing is een beetje ouderwets toch? In tegendeel. Bij e-mail wordt niet door een algoritme bepaald of uw bericht zichtbaar is (zolang het geen spam is uiteraard).

Met e-mail kunt u informatie grotendeels naar eigen wens inrichten, ongefilterd door de grote social media platforms. Die vrijheid is belangrijk voor effectieve marketing.

Daarbij gaat het niet om “kijk mij eens” mailtjes, maar om het aanbieden van relevante informatie en acties die op persoonlijke wijze gepresenteerd worden. Daar help ik bij.

Adverteren Met Resultaat

Het is belangrijk om alles uit ‘gratis’ marketing-kanalen te halen. Maar effectieve betaalde ads hebben de potentie om vele malen betere resultaten te bieden.

Met ads kunt u een nieuw publiek bereiken, en u kunt zich richten op precies uw markt. Denk aan specifieke locaties, interesses, zoekwoorden, leeftijden, enzovoort.

Niet alleen dat: Het benodige startbudget is laag, de resultaten zijn snel duidelijk en het is makkelijk om te testen. Dat maakt online adverteren extra praktisch voor het MKB.