Analytics

Marketing betekent dat u de ‘best practices’ toepast op de communicatie van uw bedrijf. Maar dat is niet het enige. In marketing is er zelden een absolute waarheid. Het is belangrijk om te meten wat het resultaat is van veranderingen die u doorvoert in uw communicatiemiddelen. Het is dus essentieel dat we een goed overzicht hebben van de effectiviteit van deze veranderingen en eventuele tests. Daarom is het belangrijk om een snel en helder overzicht van deze informatie gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Van de vele platforms die beschikbaar zijn, is het gratis te krijgen Google Analytics de meest bekende. Dus als u daar al mee werkt, dan weet u wat ik bedoel. Google Analytics vereist echter wel enige kennis van zaken om de juiste informatie bij elkaar te krijgen. Het biedt ook geen overzicht van de prestaties van bijvoorbeeld uw Social Media, of uw e-mail campagnes.

Bij Vident Marketing geef ik u de relevante analytics platforms om een snel en duidelijk overzicht te krijgen van de prestaties van uw online marketing. U hoeft niet te wachten op een overzicht aan het einde van de maand, u kunt gewoon direct live zien hoe uw online marketing presteert. En heeft u vragen over wat bepaalde gegevens betekenen, dan beantwoord ik die natuurlijk gewoon voor u.

Duidelijke analytics voor uw bedrijf laten opzetten:

Direct e-mailen: contact@videntmarketing.com

Direct bellen: 085-0020108