Online Adverteren

Online adverteren is een fantastische kans om meer klanten voor uw bedrijf te bereiken. Het is allang geen niche bezigheid meer. Advertentie-uitgaves op Social Media zijn geprinte advertenties reeds voorbij, en uitgaves aan online adverteren zijn groter dan aan TV advertenties. Het aantal mensen met een smartphone is zo’n 45% van de wereldbevolking. Het aantal mensen dat gebruikmaakt van het internet, Google, Social Media, etc. blijft gestaag groeien. Zeker met alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld, is de balans in sneltreinvaart aan het verschuiven richting het online zoeken, kopen en gebruiken van producten en diensten. 

Daarnaast biedt online adverteren uw bedrijf de kans om met slim data-gebruik uw doelgroep beter te bereiken dan nooit. Denk aan specifieke locaties, interesses, zoekwoorden, leeftijden, enzovoort. De platforms hebben veel betere data over gebruikers dan ‘oude media’ waardoor ze de advertenties veel exacter kunnen toespitsen op individuele gebruikers waarvan de kans het grootst is dat ze iets hebben aan uw aanbod. Daarnaast is online adverteren doorgaans voor iedereen toegankelijk, en is het goed haalbaar om te starten met een klein budget.

Dus: Een enorm bereik, uitgebreide mogelijkheden, en weinig budget nodig om te starten. Lijkt perfect! Helaas zijn er ook nadelen. Verschillende platforms bieden afgeslankte versies van hun advertentiemogelijkheden aan om het simpel en toegankelijk te houden voor beginnende adverteerders. Dat lijkt prettig, maar dat betekent wel dat de mogelijkheden om uw advertenties goed af te stemmen om uw doelgroep veel beperkter zijn. Toch is het een begrijpelijke zet, want de volledige advertentiemiddelen zijn doorgaans erg ingewikkeld voor de leek. Dat kan tot beroerde resultaten en verloren geld leiden. Hoewel dan de afgeslankte versie een betere optie is, is het natuurlijk het beste om een professional te laten adverteren zodat uw bedrijf de beste resultaten met online advertenties kan bereiken.

Ik adverteer zelf al jaren online, soms voor mezelf en vaak voor andere bedrijven. Ik heb zelf succesvolle campagnes gedraaid, maar ook de kostbare fouten al gemaakt zodat u het niet hoeft te doen. Wij zijn volledig eerlijk over het nut van adverteren op de verschillende platforms voor uw bedrijf. Dus bespaar uzelf de moeite, tijd en geld die het kost om het allemaal zelf uit te moeten vinden, en laat ons u helpen om meer klanten te bereiken met slimme online advertenties.

Meer klanten bereiken met online advertenties:

Direct e-mailen: contact@videntmarketing.com

Direct bellen: 085-0020108