Social Media

Social Media wordt vaak gezien als een manier om meer mensen te bereiken en producten/diensten te promoten. Want met zoveel mensen die op social media zitten, is het potentiële bereik natuurlijk enorm. Maar in de praktijk blijken veel bedrijven het toch niet voor elkaar te krijgen om social media effectief in te zetten. Hoe komt dat?

Social Media is multifunctioneel. Je maakt een profiel of bedrijfspagina, maar dat gaat vervolgens niet alleen over het plaatsen van berichten. Social media bieden de mogelijkheid om berichten te plaatsen, maar ook tot interactie, service, reviews, informatie over openingstijden, locatie en andere informatie die nuttig is voor uw klanten. Op deze manier helpt u hen om de beste keuze te maken en makkelijker een aankoop bij uw bedrijf te doen.

Waar veel bedrijven met moderne marketing vaak de mist in gaan, is dat ze direct voor de verkoop gaan. Ze praten over wat ze aanbieden en proberen dit zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Op zich is daar niks mis mee, maar het is “social” media. Organisch bereik op deze platforms betekent dat je eerst een relatie met de doelgroep moet opbouwen. Daar zit de kracht van social media. En als je eenmaal een goede relatie hebt opgebouwd, dan kun je soms ook een product of dienst aanbieden die in het grote plaatje van de communicatie past.

Uw Social Media effectiever laten maken:

Direct e-mailen: contact@videntmarketing.com

Direct bellen: 085-0020108