Website Optimalisatie
(CRO)

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast is een website multifunctioneel. Uw klanten kunnen er service-vragen kwijt, U kunt er nieuws over uw bedrijf plaatsen, mensen kunnen er informatie inwinnen over het kopen van uw diensten en producten of zelfs op de website direct kopen, enz.

Dat betekent dus dat een website niet alleen gaat over design en wat teksten. Het is belangrijk om goed na te denken over wat uw (toekomstige) klanten komen doen als ze op uw website terecht komen. Welke informatie willen ze, wat voor probleem zoeken ze een oplossing voor? Hoe kunt u zorgen dat bezoekers direct weten of u de oplossing voor hen biedt? Hoe kunt u vervolgens de weg naar het aanschaffen van uw aanbod zo makkelijk mogelijk voor hen maken? Welke blokkades hebben ze, en wat kunt u direct doen om die zoveel mogelijk weg te nemen?

Deze vragen en meer zijn belangrijk bij het ontwerp van uw website. Hier gaat vaak nogal wat mis. Teveel focus op design kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de website ‘clean’ is, met een minimalistisch en chique design, maar dat klanten simpelweg niet genoeg informatie kunnen vinden om hen te overtuigen van het nut van de oplossing die u hen biedt. Of alle informatie is aanwezig, maar wordt gepresenteerd als een muur van tekst waardoor het niet toegankelijk is en uw bezoeker geïrriteerd verder zoekt op een andere website. Of uw bezoeker kan zijn weg niet goed vinden naar het aanschaffen van uw product of dienst.

Al dit soort problemen maken het ontwerpen van een website meer dan “het moet er goed uitzien”. Het is belangrijk om te blijven kijken naar het gedrag van uw bezoekers, om ze zo goed mogelijk te helpen met de opzet van uw website. Ik heb jarenlange ervaring met dit soort vraagstukken, en help u graag met het optimaal inrichten van uw website.

Meer verkopen genereren via uw website:

Direct e-mailen: contact@videntmarketing.com

Direct bellen: 085-0020108