SEO
(Zoekmachine Optimalisatie)

SEO staat voor “Search Engine Optimization”, dat betekent dus dat het gericht is op het makkelijker vindbaar zijn in zoekmachines op de voor uw website relevante zoektermen. Bij Vident concentreren we ons in dit proces hoofdzakelijk op Google, aangezien dat in Nederland een marktaandeel van ruim 90% heeft in de zoekmachine-markt.

Het doel van de zoekmachines is om u de beste resultaten te bieden voor de termen waar u naar zoekt. Zo kunnen ze tenslotte zorgen dat u steeds weer terugkomt, en kunnen ze u de advertenties blijven tonen waarmee zij geld verdienen. Ze gebruiken een breed scala aan algoritmes om zo goed mogelijk te bepalen welke resultaten dat zijn.

Dat betekende vroeger dat SEO-specialisten er gewoon voor zorgden dat bepaalde zoekwoorden zo vaak mogelijk voorkwamen op een website, maar zo simpel werken zoekmachines allang niet meer. Tegenwoordig kijken Google e.a. naar allerlei factoren, zoals: Hoe lang blijven bezoekers op uw pagina, nadat ze geklikt hebben? Zoeken bezoekers daarna door of niet? Linken andere websites met een goede reputatie naar uw website? Is de frequentie van zoekwoorden en synoniemen niet kunstmatig hoog? Laadt uw website snel? En ga zo maar door. 

Daarom is het belangrijk om een SEO-specialist in te huren die op de juiste manier uw website optimaliseert, die weet wat wel en niet gewaardeerd wordt door zoekmachines, en die oog heeft voor het overkoepelende thema van goede informatievoorziening en een prettige gebruikerservaring.

Ik werk met verschillende professionele partners afhankelijk van uw behoefte. We kijken naar de mate waarin uw bedrijf baat heeft bij SEO en passen daar ons aanbod op aan. Zijn uw klanten zich nog niet echt bewust van uw type aanbod? Dan zijn ze er waarschijnlijk ook niet actief naar op zoek. Zijn uw klanten actief naar uw product of dienst op zoek via Google? Dan is he belangrijk om geavanceerde SEO-technieken toe te passen, zodat u prominent naar voren komt wanneer klanten naar u zoeken.

Word met uw bedrijf beter vindbaar in Google:

Direct e-mailen: contact@videntmarketing.com

Direct bellen: 085-0020108