Online Marketing bureau

Professionele online marketing voor het MKB.

Klantgericht en effectief
Passend bij uw organisatie
Focus op bedrijfsresultaat

Marketing Services

Klik op een icoon of tekst om meer te leren.

Geoptimaliseerde website

Ik zorg voor een geoptimaliseerde website zodat uw bezoekers makkelijk bij u kunnen vinden wat ze zoeken, en graag uw klant zijn.

Effectieve Social Media

Ik help bij het ontwikkelen van sterke social media content waardoor klanten bij u (terug) blijven komen en u aanbevelen bij bekenden.

Begrijpelijke analytics

Ik zorg voor begrijpelijke dashboards waarmee u snel ziet wat uw online bezoekers doen en hoe uw bedrijf online presteert.

Flexibele SEO

Geen one-size-nobody SEO pakket! Ik verzeker dat het SEO-niveau bij uw bedrijf past. Basis-SEO is inbegrepen bij website-optimalisatie.

Klantgerichte E-mail

E-mail marketing kan storend zijn. Door e-mails te schrijven waar ze wat aan hebben, lezen uw klanten ze wél en doen ze er ook wat mee.

Adverteren met resultaat

Uw bedrijf kan niet op likes en volgers draaien, Advertenties moeten voor inkomsten zorgen, ik denk daarin met u mee.

Media Development

Fotografie

Prachtige foto’s van uw locatie, producten en team: Uw klanten worden er enthousiast van en doen veel sneller een aankoop.

Videografie

Laat zien hoe uw product werkt en hoe mooi het is, zodat uw klant beeld heeft wat het voor ze kan doen en ze het nóg liever willen.

Animatievideo

Abstracte diensten en processen kunnen perfect uitgelegd worden met de unieke visuele vrijheid die animatievideo biedt.

Infographics

Organiseer ideeën en gegevens over uw bedrijf en aanbod op een manier die in een oogopslag duidelijk is voor uw klant.

Online Marketing

Waarom?

Mensen brengen tegenwoordig een ontzettend belangrijk deel van hun tijd online door. Als we iets nodig hebben, gaan we naar Google, Wikipedia of Marktplaats. Als we tijd over hebben, of er een reclame op TV is, kijken we op onze social media accounts of bijvoorbeeld op Youtube. Informatie, vermaak en onze contacten zijn direct beschikbaar. Als bedrijf is het belangrijk om deel te zijn van die wereld, zodat mensen u leren kennen en een deel van hen uiteindelijk uw tevreden klant wordt.

Hoe?

Laten we eerlijk zijn: Mensen vermijden de meeste advertenties liever. Maar tegelijkertijd zijn er klassiekers onder de advertenties die de juiste snaar wisten te raken. We zoeken naar producten en informatie om onze problemen op te lossen. We volgen celebrities en influencers, ook al verkopen ze ons merchandise en gesponsorde producten. Goede marketing gaat om het begrijpen van de principes achter dit soort successen en het begrijpen van de markt, en zo win-win situaties te creeëren voor uw bedrijf en uw klanten.

Blog

Bekijk hier de meest recente blogs van Vident. Klik hier voor een volledig overzicht.

De basis voor elke verkoop, zowel marketing als sales

De basis voor elke verkoop, zowel marketing als sales

Genoeg mensen in deze wereld hebben iets te verkopen. Een verkoopgesprek is tenslotte ook het gesprek dat je met je baas hebt voor een promotie, met een meisje wat je uit vraagt voor een date, het overtuigen van je vrienden om naar de vakantieplek van jouw voorkeur te gaan, of iemand waar je om geeft aanzetten tot gezonder leven.

Focus op resultaat

Bedrijven draaien niet op ‘likes’

Stel, je maakt 2 berichten op social media: De 1ste heeft 100.000 weergaves maar levert geen klanten op, de 2de heeft 1000 weergaves maar levert 10 klanten op. Welke is het meest succesvol? De 2de uiteraard. Vaak verbergt men zich in de online marketing achter “open rates” bij e-mail, “watch time” bij video’s of “likes” bij Social Media marketing. Zijn dit dan nutteloze statistieken? Zeker niet, elke kijker extra is een potentiële klant extra. Maar u moet er uiteindelijk wel wat van merken in uw bedrijfsresultaat. Het doel is niet om te pochen met spannende statistieken die uiteindelijk niks opleveren. Het doel is om uw bedrijf succesvoller te maken. Dat is het uitgangspunt van Vident.

Waar Vident voor staat

Vident betekent "zij zien" in het Latijn. Het perspectief van u en uw klanten staat namelijk voorop. Dat vertaalt zich naar m'n kernwaarden in marketing:

Uw bedrijfsresultaat staat voorop. Dus niet "vanity metrics" zoals vind-ik-leuks, hartjes, volgers, etc. Dit zijn middelen of tussenstappen, maar het hoofddoel is het succes van uw bedrijf.

Duidelijke communicatie en goede service. Want online marketing is een breed vakgebied en kan ingewikkeld zijn. Daarom is het belangrijk om goed te communiceren over wat er gebeurt en waarom. Ik houd u op de hoogte en zorg dat u kunt vertrouwen op de acties die ik neem om uw online marketing te verbeteren.

Denken vanuit úw klanten, niet onze wensen. Een veelgemaakte fout is denken vanuit eigen behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een ondernemer die een product leuk vindt en gaat dat dus verkopen, zonder eerst te checken of er wel een markt voor is. Of een verhaal op een website dat alleen over het bedrijf en het product gaat, maar geen woord wijdt aan wat dit betekent voor de klant. Juist door vanuit uw klant te denken, kan dit voorkomen worden.

Alexander Eijzinga, Vident Marketing