Media

Professioneel ontwikkelde media is essentieel om met uw bedrijf een overtuigende indruk op klanten te maken, zodat ze enthousiast zijn over wat uw bedrijf hen te bieden heeft.

Fotografie

Heeft u wel eens een foto van een hamburger van een beroemd fast-food restaurant vergeleken met een echt exemplaar? Uiteraard zijn uw producten aantrekkelijker dan die hamburger, maar het is een duidelijk voorbeeld van het belang van goede foto’s. 

Een ander voorbeeld: Het aantal neus-verkleiningen stijgt, omdat smartphone-camera’s vaak de neus vervormen. Mensen zien zichzelf op deze foto’s en zijn ontevreden.

Wilt u liever wel goede foto’s van uw product, team en locatie? Ik help u graag.

Videografie

Klanten willen graag bewegend beeld zien. Een werkend product in beeld geeft vertrouwen. De expert van het bedrijf die uitlegt waar het bedrijf zich op richt, laat zien dat uw bedrijf kwaliteit biedt. Een mooie slow-motion compilatie van de creatie van uw aanbod geeft bezoekers meer waardering voor uw vaardigheden. En ga zo maar door.

Een video maakt uw product ‘echter’ en waardevoller voor uw klanten. Ze krijgen er gevoel bij, ze leren uw bedrijf en aanbod kennen. Zo maakt u een indruk die hen sneller de behoefte en het vertrouwen geeft om tot een aankoop over te gaan.

Animatievideo

Hoe levert u uw dienst? Wat maakt uw product uniek? Hoe werkt uw software? Dit soort vragen zijn met alleen tekst lastig te bantwoorden. Daarvoor is animatie ideaal.

Met een animatievideo kunnen systemen en methodes snel en toegankelijk uitgelegd worden. Het design beperkt zich tot de essentie en is volledig vrij te bepalen, waardoor snel en effectief de voordelen van uw aanbod uitgelegd worden.

Animatievideo is geschikt voor op websites, bij presentaties, sales op afstand, e.a.

Infographics

Een infographic is een georganiseerde illustratie van allerlei elementen en symbolen, om informatie weer te geven. Met een infographic kunt u een gecompliceerde brei aan informatie op een geordende, overzichtelijke manier verduidelijken.

Dit wordt veel door online nieuwsmedia en bedrijven gebruikt. Een infographic maakt het voor bezoekers veel makkelijker om te begrijpen wat u wilt bereiken en wat u levert. Het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld een blog op uw website heeft om industrie-gerelateerde informatie weer te geven, waar de infographic ideaal voor is.