Animatievideo

Direct voorbeelden bekijken

Een animatievideo is een abstracte weergave van de werkelijkheid. Het heeft alle voordelen van video, met daarbij de vrijheid van animatie. Bewegend beeld, geluid, en stem-begeleiding sluiten perfect aan op de natuurlijke manier waarop de mens leert. Dat zorgt er ook voor dat kijkers zich uw boodschap veel beter zullen herinneren.

Daarnaast bent u met animatie vrij van de beperkingen van de realiteit. U kunt uw verhaal vertellen zoals u wilt en abstracte concepten visueel begrijpelijk te maken. Het biedt ook meer vrijheid om achteraf elementen aan te passen als dat nodig is, bijvoorbeeld vanwege veranderingen aan het product of de marketing van het product. Veranderende omgevingen, mensen of daglicht zijn bij animatie geen blokkade, met animatievideo is aanpassen snel en gemakkelijk.

Een animatievideo vereist ook weinig van uw tijd om te produceren. Er hoeft geen filmdag gepland te worden, niemand van het bedrijf hoeft voor de camera een verhaal te houden, en er hoeft geen rekening gehouden te worden met het weer of andere omstandigheden. Het enige wat nodig is, is een informatie-sessie en enkele review-sessies. Dat scheelt voor uw bedrijf enorm veel tijd.

Aangezien Vident Marketing voortkomt uit een animatiebedrijf, Click Animated, betekent dat dus al jaren uitgebreide ervaring met het maken van animaties voor allerlei verschillende soorten bedrijven. Van gezondheid tot technologie, van Sony tot de Landmacht, we hebben allerlei projecten geproduceerd. We leveren dus gegarandeerd de kwaliteit die u nodig heeft.

Animatievideo voor uw bedrijf laten maken:

Direct e-mailen: contact@videntmarketing.com

Direct bellen: 085-0020108

Voorbeelden

N.B. Click Animated is de voorloper van Vident Marketing, met 5 jaar Animatie-ervaring