Videografie

Direct voorbeelden bekijken

Met foto’s krijgen mensen een goed idee van wat u levert, maar het is lastig om te laten zien hoe producten en diensten werken. Hoe het leven van uw klanten beter en makkelijker wordt door wat u levert, is veel beter weer te geven met video. Foto’s zijn misschien makkelijker te maken, maar het heeft niet de impact van een video.

Daarnaast hebben video’s ook vaak meer likes en reacties op social media, wat duidt op meer engagement van het publiek. Het geeft ook meer toegang tot verschillende social media: Platforms zoals YouTube en TikTok bestaan alleen maar uit video. Toegang tot deze platforms biedt veel meer bereik en andere mogelijkheden.

Het is ook veel makkelijker om bijvoorbeeld persoonlijkheid over te dragen via een video. Iemand die voor de camera zit en vertelt over een bedrijf, voelt veel persoonlijker voor de kijker dan een foto met tekst erbij. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het laten zien hoe uw producten en diensten tot stand komen. Op deze manier kan dus in een korte tijd heel veel vertrouwen met de kijker opgebouwd worden, zelfs voordat u deze ooit ontmoet heeft. Die manier van communiceren op afstand is heel waardevol voor uw verkoopproces.

Ik produceer al jaren video’s voor klanten. Ik weet hoe je een goed script schrijft om het verhaal te vertellen, en hoe je een hoge kwaliteit video produceert die precies laat zien waarom uw klanten bij u moet zijn voor de oplossing die zij zoeken.

Hoge kwaliteit video voor uw bedrijf laten maken:

Direct e-mailen: contact@videntmarketing.com

Direct bellen: 085-0020108

Voorbeelden bekijken